Flavorcon Rescheduled to November 2021

Due to COVID-19, we have decided to reschedule our 2020 face-to-face event to November 10-11, 2021. However, you may pre-register for next year's event to stay up-to-date on the latest registration and Flavorcon news. Once registration opens, you will be sent an email to complete the registration process.

Virtual Session Schedule

Sessions are available on a first-come, first-served basis.

Only 25-minute Webcast Sessions are available.

Wednesday, December 9, 2020

8:10 – 8:15 AM
5-min Session by Anton Paar
8:15 – 8:50 AM
Nancy Higley, Ph.D. of Regulatory Connections, LLC
8:55 – 9:20 AM
Session by MilliporeSigma
9:25 – 9:30 AM
5-min Session by Biospringer
9:30 – 10:05 AM
Laura Christian of La Columbe Coffee Roasters
10:10 – 10:35 AM
Session by Gehring-Montgomery Inc. & MicroSalt Inc.
10:40 – 10:45 AM
5-min Session by Petrolab Company
10:45 – 11:20 PM
Stephanie Mattucci, CFS of Mintel
11:25 – 11:50 AM
AVAILABLE: 25-MINUTE WEBCAST SESSION
11:50 – 12:20 PM
LUNCH
12:20 – 12:25 PM
5-min Session by Berjé Inc.
12:25 – 1:00 PM
Paul Ricciardi of Campbell Soup Company

Thursday, December 10, 2020

8:10 – 8:15 AM
5-min Session by Kalpsutra Chemicals Pvt. Ltd.
8:15 – 8:50 AM
Nadji Rekhif of Nestlé
8:55 – 9:20 AM
Session by Kerry, the Taste & Nutrition Company
9:25 – 9:30 AM
5-min Session by MilliporeSigma
9:30 – 10:05 AM
Ori Geshbury of Aqua Vitae Institute
10:10 – 10:35 AM
AVAILABLE: 25-MINUTE WEBCAST SESSION
10:40 – 10:45 AM
5-min Session by IFF Ingredients
10:45 – 11:20 PM
John Wright, Independent Flavor Consultant
11:25 – 11:50 AM
AVAILABLE: 25-MINUTE WEBCAST SESSION
11:50 – 12:20 PM
LUNCH
12:20 – 12:25 PM
5-min Session by Nexira Inc.
12:25 – 1:00 PM
Meredith Keiling of Campbell Soup Company - Snacks

*Times denoted in CST

Exhibit & Sponsorship Sales

Paige Crist
+1-630-344-6060
pcrist@allured.com